8april2013 147l
Besök hos homeopaten ger mig alltid en sån härlig energiboost. Vi tänker lika och jag får massor med bra tips och råd om kost och hälsa vilket jag älskar.

Vi pratar om vikten av att äta mat som ger energi för var ska man annars få sitt bränsle ifrån? Vi tycker att den enda mjölk som skulle få säljas i affärerna är den laktosfri eftersom den innehåller det enzym (laktas) som kroppen behöver för att bryta ner laktosen. Det enzymet som försvinner vid upphettning på  destilleriet. Det kan väl inte vara så svårt att tillsätta det igen och kalla det för vanlig mjölk?!

Vi pratar om våra försurade marker som leder till att det vi odlar blir näringsfattigt och att våra kroppar därmed blir försurade och obalanserade. Inte konstigt att både vuxna och barn får alla möjliga allergier…

Och efter att vi pratat om allt det där viktiga, och jag fått min balanserande behandling, traskar jag raka vägen till hälsokostaffär och handlar presenter till mig själv. Ekologiska valnötter, gojibär, cashewnötter, vindruvor, ingefära, kokosfett, rå kakao och hälsobröd. För det finns enligt mig inget bättre sätt att fira sig själv än genom att ge sin kropp det den mår bra av. Och nu ska här testas att göra egen hälsosam choklad.

8april2013 149jMen först tuggar jag på några skivor ljust, mjukt bröd för det har jag inte ätit på väääldigt länge. Och när man hittar en ekologisk variant bakad på dinkel, vilket min mage föredrar framför vetemjöl, så blir man helt enkelt superglad! 😉 

♥ 

Annonser