5april2013 002Middag hemma med fisk, grönsaker och vin. Trots all inclusive har jag knappt druckit något alls (förutom vatten såklart) för jag måste då säga att vin man köper själv smakar tusen gånger godare än den som är gratis. Gratis är inte alltid gott, konstaterar jag.
5april2013 005 5april2013 003

Jomen visst äre väl så, och nu drar jag ett riktigt välkänt (och uttjatat) ordspråk, ”borta bra men hemma bäst”. Man (jag) ser liksom tillvaron på nytt sätt efter en resa och den där distansen är väldigt nödvändig för att kunna uppskatta det man (jag igen) har.

Jag har fått träffa mina fina hundar och världens bästa sambo och härliga katten Lila. Det är vår i Umeå (mer än för en vecka sen) och all snö har nästan försvunnit från vår takterrass i stan. Snart är det grillpremiär med vår lilla Weber! Undrar just vilka härliag primörer (grönsaker) som ska läggas på det heta gallret? Kanske lite fisk också, eller pescado som man säger i Spanien. Det har jag ätit i princip varje dag på ”vårat” all inclusive hotell Amaica (låter som Jamaica), men trots gratis och god (!) mat i oändliga mängder blev jag till slut urless och längtade hem till den mat jag är van vid. Är det inte konstigt? Fast när jag var i Indien i tre månader längtade jag aldrig efter svensk mat. Kanske är det skillnad på mat och mat eller så är det skillnad på mig.

Jag som hade tänkt låta bilderna flöda här på bloggen får hålla mig till efter helgen eftersom jag kommer ha fullt upp med jobb. Men håll utkik för kanske blir det några förinställda inlägg att kika på under tiden 😉

Kram på er!

Annonser