28mars2013 220wIgår hade vi en härlig påskmiddag med släkten för att fira att både mormor och morfar nyligen fyllt år. Vi blev bjudna på supergod för -och varmrätt och efterrätten, chokladtårtan på bilderna, hade jag och mamma bakat. Receptet hittade jag hos Go’kväll och jag kan verkligen rekomendera er att göra denna chokladmäktiga, glutenfria tårta. Vi garnerade med färska jordgubbar istället för hallon och bytte ut en del av sockret mot sukrin, vilket blev bra. Och även om den inte blev lika snygg som originalet så var den inte så tokig att se på.

28mars2013 224t

Till den njöt vi av supergod fransk delikatessgrädde, franska maränger och åkerbärssylt som vi fått i påskpresent av sambons urgulliga pappa och bonusmamma. Tusen tack!

28mars2013 209h

 Trots att det hann skymma var jag tvungen att ställa mig utomhus (i bara strumpor) och snabbt föreviga bakverket för det är minsann inte var dag man slänger ihop en tårta. Och när det vankas efterrätt ska det gå fort, åtminstone i min släkt 😉

Och det här mina vänner är ett förinställt inlägg, vilket händer att jag gör emellanåt då jag varken har tid eller tillgång till dator. Som nu till exempel när jag är på väg utomlands. Både dator och kamera finns med i handbagaget och nu håller jag tummarna för att det ska finnas internet på hotellet så jag kan uppdatera er under veckan.

Trevlig helg och tack för fin respons på tidigare inlägg!

Kramar 
 ♥

Annonser