27mars2013 007e

Jag har varit lite frånvarande på bloggen ett tag då jag kände att det behövdes. Saker som jobb, fika med fin vän, förberedelse av påsktårta, yogapass och packning inför morgondagens resa, har prioriterats. Och eftersom jag har som ambition att bara blogga när det känns kul och jag har energi så fick det alltså bli en liten mikropaus. Hoppas det var okej med er?

Men vet ni jag tycker ju att det är så galet roligt att blogga, om än tidskrävande och svårt. Jo det är verkligen svårt för jag har massor av idéer och förslag på förbättringar till andra bloggar, men när det kommer till min egen är det desto svårare. Och så verkar vi människor funka, vi har lätt för att se vilka förändringar andra borde göra men svårt att se klart och tydligt på oss själva. DÄRFÖR skulle jag vara så OERHÖRT TACKSAM ifall ni ville hjälpa mig med tips på förbättringar här på LisasVilja! Tycker ni jag borde ha fler inlägg, färre inlägg, mer personligt, mer pyssel, mindre pyssel, goda recept, roliga tävlingar och så vidare?!

Vi kanske kan göra så att jag lottar ut en liten present bland er som kommer med hjälpsamma förslag? Vet inte riktigt vad den ska innehålla men kanske något pyssel eller varför inte något från Barcelona? 😉

Ni kan antingen kommentera direkt här i inlägget eller maila mig på Liza_c_@hotmail.com

Tack på förhand och trevlig påsk underbara ni!
♥♥♥

Annonser